מחפשים חוגים לתינוקות / פעוטות ולא מצליחים לבחור מה יתאים? מתעניינים בחוג שחייה לתינוקות בירושלים? הגעתם למקום הנכון!
בית הספר לשחייה של איתמר מציע חוג שחייה לפעוטות בירושלים מגיל 3 חודשים ועד גיל 3.5 שנים.
קורס שחייה לתינוקות מתקיים בבריכה לתינוקות שהיא בריכה מחוממת של בין 32 ל-34 מעלות, בסביבה שמחה ואופטימית מלאת חום, אהבה, שירים, ומשחקים.
מחקרים רבים הוכיחו ששחיית תינוקות מגיל צעיר וחשיפה למים כבר מגיל צעיר מעודדת את הפעילות העצבית ומשפרת את היכולות המוטוריות.
פעוטות שנחשפים למים כבר מגיל זה הם חזקים יותר, מדויקים יותר, ובעלי יציבה ושיווי משקל טובים יותר.
שחייה היא דרך מצוינת להכיר לתינוקות את המים ולעזור להם לפתח מיומנויות מוטוריות חשובות.
לקורס שחייה לתינוקות יש יתרונות רבים, החל ממתן פעילות גופנית והרפיה ועד לעזור להם לשפר את הביטחון במים.
זו יכולה להיות גם דרך מצוינת להורים להתחבר לילדיהם תוך כדי ללמד אותם מיומנות חיים חשובה. עם קורס שחייה, תינוקות יכולים ללמוד איך לצוף, לנוע במים, ואפילו לשחות מרחקים קצרים בבטחה.
זה לא רק מספק יתרונות פיזיים אלא גם עוזר לבנות חוזק נפשי ומעודד אינטראקציה חברתית עם ילדים אחרים. שיעורי שחייה הם דרך מצוינת עבור תינוקות להתחיל במסע שלהם להפוך לשחיינים חזקים.
באמצעות לימודי שחיית תינוקות בירושלים וחוג שחייה לפעוטות הקטנטנים מפעילים את הרגליים והידיים במישורים אחרים מהמישורים שהם מפעילים ביבשה- ובכך הם משיגים שליטה ומודעות גופנית כבר מגיל מאוד צעיר.
שחיית תינוקות מסייעת גם בחיזוק מערכת השלד ובפרט בחיזוק חגורת הכתפיים ולאורך תקופה בקורס ניתן יהיה לראות את התרומה וההבדל אצל תינוקות אשר חוו שחייה מגיל צעיר.
עוד הוכח כי קורס שחיית תינוקות וחשיפה למים כבר מגיל צעיר, תורמת ומשפיעה באופן חיובי על התפתחות האינטליגנציה, על יכולות הריכוז, על התפיסה המידית, והמודעות לסביבה.
יתרון נוסף של קורס שחייה לפעוטות הוא חיזוק הקשר בין ההורה לילד: המפגש האינטראקטיבי בין ההורה לילד מעשיר את שני הצדדים, שכן מדובר בחוויה אינטימית ומשותפת, מלאת חום ואהבה.
למידע נוסף על שיעורי שחייה לתינוקות / קורס שחייה לפעוטות בירושלים – צרו קשר בטופס מקוון או בטלפון 02-6702696
אולי יעניין אתכם גם:
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו!